Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maminčina zelňačka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 7. 2009 10:03

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 474 kJ / 830 kcal
Bílkoviny52,74 g
Tuky37,48 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 538 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy67,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept mám od své maminky, proto Maminčina. Navíc je velmi jednoduchý, takže přeji všem dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ajinka78

29. 12. 2012 00:42

Tak po týhle zelnačce se můžu utlouct :-p děláme ji už léta :-K :yes: posílám bodíka ;-)

kikina

18. 9. 2012 11:40

:-?:-8 Od mala tuto polévku známe,a je stále chutná,a hodně lidí se ji drží už léta....:yes:

duck

20. 8. 2012 11:32

:-O:-)):-)

Ijanka Ijanka

30. 4. 2012 11:59

Perfektní,i bez masa fakt super :):-p;-):-K:-*

Milena

26. 9. 2011 17:52

je nutné dávat smetanu?zapoměla jsem koupit:-(

if197 if197

2. 3. 2010 22:48

Pridala jsem jeste kousky sojoveho masa. Moc dobre, mnam.

Iljusa Iljusa

3. 7. 2009 14:19

zelí milujeme, vařím podobnou - dochucuji špetkou kopru ;-)

mirca75 mirca75

3. 7. 2009 14:05

Marenka.j:-)nevím sice jaké zelí kupujete(od kterého dodavatele),ale myslím že vařit ho 30min.je trochu dlouho,a navíc tím zničíte většinu vitamínů,které obsahuje.Myslím že stačí zelí nechat dojít do doby varu a pak zahustit.A jeĺikož zahušťujete syrovou moukou kterou je pak zapotřebí provařit alespoň 15-2Omin,je pak zelí měkké akorát;-).Myslím že po té době co vaříte a prováříte vy musí být zelí neskutečně měkké:-(.
No ale jinak vypadá polévka docela pěkně a určitě někdy zkusím;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 7. 2009 13:51

Jak originální postup!:-O Dáme si vařit zelí do většího hrnce, kde nám později vznikne zelňačka:-O Už jsem se zlekla, že z toho bude třeba hovězí vývar!:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelňačka vánoční zelňačka maminčiny recepty cz maminčiny recepty zelňačka recept recept na vánoční zelnačku mamincine recepty recepty maminčiny smetanová zelnacka maminčiny recepty.cz maminčiny zelnacka mleko zelnačka smetanová vaření zelnačka polévky recepty zelňačka zelnacka z mléka zelňačka vánoční vánoční zelňačka recept vaření zelňačky recept zelňačka

Suroviny: zelí kysané, brambory, vejce, mouka hladká, mléko, smetana ke šlehání, smetana na vaření, bujón, sůl, kmín celý, pepř

TopRecepty.cz

Maminčina zelňačka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O7Kr