Nutriční hodnoty (Štrúdl s rebarborou, jablky a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 862 kJ / 2 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 171,96 g |
| – nasycené | 108,17 g |
| – nenasycené | 59,70 g |
| –– mononenasycené | 54,36 g |
| –– polynenasycené | 5,34 g |
| ––– omega 3 | 0,74 g |
| Vláknina | 20,94 g |
| Cholesterol | 723 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 122,15 g |
| – cukry | 97,80 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 150 g |
| 400 400 g polohrubé mouky (2 krabičky od pomazánkového másla) | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 300 g 300 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 300 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 2 2 skořicové cukry | Cukr skořicový | |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 150 g 150 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 150 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 200 ml 200 ml rozpuštěného másla na pomazání (podle potřeby) | Máslo kravské | 200 g |