Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štrúdl s rebarborou, jablky a tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 862 kJ /
2 118 kcal
Bílkoviny9,98 g
– z toho živočišné bílkoviny5,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,90 g
Tuky171,96 g
– nasycené108,17 g
– nenasycené59,70 g
–– mononenasycené54,36 g
–– polynenasycené5,34 g
––– omega 30,74 g
Vláknina20,94 g
Cholesterol 723 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy122,15 g
– cukry97,80 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g pomazánkového másla Pomazánka mléčná 150 g
400 400 g polohrubé mouky (2 krabičky od pomazánkového másla) Mouka pšeničná polohrubá
300 g 300 g rebarbory Rebarbora čerstvá 300 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
2 2 skořicové cukry Cukr skořicový
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
150 g 150 g pomazánkového másla Pomazánka mléčná 150 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
200 ml 200 ml rozpuštěného másla na pomazání (podle potřeby) Máslo kravské 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.