Nutriční hodnoty (Pečené nové brambory s dipem z kozího sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 071 kJ / 973 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,40 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 200,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 kelímky 2 kelímky kozího pomazánkového sýra (s příchutí česneku) | Sýr hrudkový kozí | |
| 1 1 malý bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| česnek | Česnek čerstvý |