Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na bylinkovém koření a cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 781 kJ /
665 kcal
Bílkoviny99,87 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,87 g
Tuky13,84 g
– nasycené2,20 g
– nenasycené5,76 g
–– mononenasycené3,54 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,10 g
Vláknina7,58 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 1,24 g
Sůl3,25 g
Sacharidy33,55 g
– cukry7,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
1-2 1-2 velké cibule Cibule čerstvá 105 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky grilovacího koření s bylinkami Grilovací koření
2-3 lžičky 2-3 lžičky sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 12.5 ml
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.