Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborovo- tvarohové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 168 kJ /
4 820 kcal
Bílkoviny117,26 g
– z toho živočišné bílkoviny82,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,16 g
Tuky246,92 g
– nasycené55,48 g
– nenasycené169,24 g
–– mononenasycené123,85 g
–– polynenasycené45,39 g
––– omega 312,89 g
Vláknina10,90 g
Cholesterol 1,48 g
Sodík 886 mg
Sůl2,61 g
Sacharidy526,80 g
– cukry231,20 g
––– laktóza24,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
200 g 200 g cukru písek Cukr bílý 200 g
200 ml 200 ml smetany 12% Smetana kravská sladká 12% 200 ml
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
5 5 velkých stvolů rebarbory Rebarbora čerstvá
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr krystal podle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.