Nutriční hodnoty (Rebarborovo- tvarohové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 168 kJ / 4 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,16 g |
Tuky | 246,92 g |
– nasycené | 55,48 g |
– nenasycené | 169,24 g |
–– mononenasycené | 123,85 g |
–– polynenasycené | 45,39 g |
––– omega 3 | 12,89 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 1,48 g |
Sodík | 886 mg |
Sůl | 2,61 g |
Sacharidy | 526,80 g |
– cukry | 231,20 g |
––– laktóza | 24,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
200 g 200 g cukru písek | Cukr bílý | 200 g |
200 ml 200 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
5 5 velkých stvolů rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukr krystal podle chuti | Cukr bílý |