Nutriční hodnoty (Rebarborovo- tvarohové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 168 kJ / 4 820 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 117,26 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,10 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,16 g | 
| Tuky | 246,92 g | 
| – nasycené | 55,48 g | 
| – nenasycené | 169,24 g | 
| –– mononenasycené | 123,85 g | 
| –– polynenasycené | 45,39 g | 
| ––– omega 3 | 12,89 g | 
| Vláknina | 10,90 g | 
| Cholesterol | 1,48 g | 
| Sodík | 886 mg | 
| Sůl | 2,61 g | 
| Sacharidy | 526,80 g | 
| – cukry | 231,20 g | 
| ––– laktóza | 24,20 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g | 
| 200 g 200 g cukru písek | Cukr bílý | 200 g | 
| 200 ml 200 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml | 
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml | 
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml | 
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 5 5 velkých stvolů rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g | 
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cukr krystal podle chuti | Cukr bílý |