Nutriční hodnoty (Hovězí steak s šalotkou na červeném víňě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 476 kJ / 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,50 g |
| – cukry | 0,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky hovězího zadního | Hovězí kýta | |
| 3 3 větší cibule šalotky červené | Šalotka čerstvá | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| 1,5 dcl 1,5 dcl suchého červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |