Nutriční hodnoty (Svěží letní bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 277 kJ / 3 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,95 g |
Tuky | 48,61 g |
– nasycené | 14,90 g |
– nenasycené | 23,07 g |
–– mononenasycené | 15,44 g |
–– polynenasycené | 7,63 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 48,65 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 573,82 g |
– cukry | 329,82 g |
––– laktóza | 11,77 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celé máslo (Hera) | Máslo kravské | 1 g |
280 g 280 g cukru krupice | Cukr bílý | 280 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
140 g 140 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 140 g |
1 1 celý prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
240 ml 240 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 240 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 37.5 g |
500 g 500 g malin (může být víc i míň) | Maliny čerstvé | 500 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
tuk na vymazání a vysypání formy | Margarín | |
práškový cukr na posyp | Cukr bílý |