Nutriční hodnoty (Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 528 kJ / 604 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 15,07 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,07 g | 
| Tuky | 16,93 g | 
| – nasycené | 1,54 g | 
| – nenasycené | 14,53 g | 
| –– mononenasycené | 9,98 g | 
| –– polynenasycené | 4,56 g | 
| ––– omega 3 | 1,20 g | 
| Vláknina | 35,16 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 273 mg | 
| Sůl | 0,70 g | 
| Sacharidy | 93,06 g | 
| – cukry | 25,54 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g | 
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g | 
| 1 lžička 1 lžička worchesterské omáčky | Worcestrová omáčka | 5 ml | 
| 70 g 70 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 70 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 5 5 menších větviček tymiánu | Tymián sušený | |
| 10 lístků 10 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 plátky 3 plátky vepřového masa (kotleta nebo pečeně) | Vepřová kýta | |
| 1 1 cuketa (asi 10 cm) | Cuketa čerstvá | 100 g | 
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce celerové nati | Petržel nať čerstvá | 22.5 g | 
| 2-3 větvičky 2-3 větvičky tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |