Nutriční hodnoty (Francuzák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 332 kJ / 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,27 g |
| Tuky | 23,39 g |
| – nasycené | 15,01 g |
| – nenasycené | 7,43 g |
| –– mononenasycené | 6,68 g |
| –– polynenasycené | 0,76 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,48 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 3,13 g |
| – cukry | 2,83 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 krajíců 4-5 krajíců chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| 1/2 1/2 rajčete | Rajče červené čerstvé | 30 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| provensálské koření | Provensálské koření |