Nutriční hodnoty (Mandarinková šarlota)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 087 kJ / 1 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 30,68 g |
– nasycené | 7,37 g |
– nenasycené | 14,22 g |
–– mononenasycené | 11,24 g |
–– polynenasycené | 2,98 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 1,32 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 254,92 g |
– cukry | 220,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
6 plátků 6 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
mandarinky | Mandarinka čerstvá |