Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandarinková šarlota)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 087 kJ /
1 455 kcal
Bílkoviny39,12 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,40 g
Tuky30,68 g
– nasycené7,37 g
– nenasycené14,22 g
–– mononenasycené11,24 g
–– polynenasycené2,98 g
––– omega 30,11 g
Vláknina1,32 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 398 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy254,92 g
– cukry220,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
rybízová marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
2 2 šlehačky Šlehačka 35%
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
6 plátků 6 plátků želatiny Želatina vepřová
mandarinky Mandarinka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.