Nutriční hodnoty (Zapékané kuřecí maso s Nivou na rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 760 kJ / 2 094 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 361,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 358,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,35 g |
| Tuky | 59,50 g |
| – nasycené | 34,00 g |
| – nenasycené | 22,76 g |
| –– mononenasycené | 18,40 g |
| –– polynenasycené | 4,36 g |
| ––– omega 3 | 3,06 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 930 mg |
| Sodík | 3,79 g |
| Sůl | 9,46 g |
| Sacharidy | 18,65 g |
| – cukry | 14,75 g |
| ––– laktóza | 2,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
| 150 g 150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 1 1 smetana na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| černé koření | Pepř černý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 0,5 dl 0,5 dl bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |