Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s bílým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 774 kJ / 3 053 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,22 g |
| Tuky | 98,28 g |
| – nasycené | 24,54 g |
| – nenasycené | 68,74 g |
| –– mononenasycené | 45,32 g |
| –– polynenasycené | 23,42 g |
| ––– omega 3 | 1,81 g |
| Vláknina | 23,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 333 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 445,20 g |
| – cukry | 214,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
| 140 g 140 g Hery | Margarín | 140 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 60 g 60 g mletého cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| lžička lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
| 600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
| 300 ml 300 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
| 300 ml 300 ml jablečného džusu | Džus jablečný | 300 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilínový cukr | Cukr vanilkový | |
| - kousek kousek Hery na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |