Nutriční hodnoty (Žampiónové kroupy na sýru Philadelphia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 282 kJ / 4 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 95,10 g |
Tuky | 70,20 g |
– nasycené | 35,77 g |
– nenasycené | 29,93 g |
–– mononenasycené | 15,81 g |
–– polynenasycené | 14,12 g |
––– omega 3 | 1,55 g |
Vláknina | 89,90 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 783,40 g |
– cukry | 34,20 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 hrnky 4 hrnky krup | Kroupy ječné | 1000 g |
250 g 250 g žampiónů | Žampion čerstvý | 250 g |
polovina mrkve | Mrkev čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
150 g 150 g hrášku v konzervě | Hrášek zelený sterilovaný | 150 g |
150 g 150 g sýru Philadelphia (sýr podobný lučině) | Sýr Philadelphia | 150 g |
150 ml 150 ml vývaru (dle chuti zeleninový nebo hovězí) | Vývar hovězí | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej (já použila olivový) | Olej řepkový | |
kadeřavá petržel čerstvá | Petržel kořenová čerstvá |