Nutriční hodnoty (Červená řepa nakládaná a extra voňavá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 308 kJ / 5 093 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 106,31 g |
| Tuky | 18,46 g |
| – nasycené | 3,34 g |
| – nenasycené | 11,12 g |
| –– mononenasycené | 4,81 g |
| –– polynenasycené | 6,31 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 139,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43,64 g |
| Sůl | 108,01 g |
| Sacharidy | 1 055,56 g |
| – cukry | 994,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 kg 8 kg červené řepy | Červená řepa čerstvá | 8000 g |
| 1 l 1 l octa | Ocet lihový | 1000 ml |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 100 g 100 g soli | Sůl mořská | 100 g |
| 450 g 450 g cukru krupice | Cukr bílý | 450 g |
| 8 g 8 g anýzu | Anýz semena | 8 g |
| 12 g 12 g kmínu | Kmín | 12 g |
| 12 g 12 g fenyklu | Fenykl hlíza | 12 g |