Nutriční hodnoty (Katův šleh)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 457 kJ / 587 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,82 g |
| Tuky | 13,22 g |
| – nasycené | 3,20 g |
| – nenasycené | 6,72 g |
| –– mononenasycené | 5,59 g |
| –– polynenasycené | 1,14 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 14,16 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 1,82 g |
| Sůl | 4,40 g |
| Sacharidy | 24,10 g |
| – cukry | 8,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové kýty (nebo plece) | Vepřová kýta | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 sklenice 1 sklenice leča (330 g) | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (nebo chilli podle chuti) | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| trocha trocha hladké mouky (nebo tmavé jíšky) | Mouka pšeničná hladká |