Nutriční hodnoty (Játrový sýr smažený v trojobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,30 g |
Tuky | 9,31 g |
– nasycené | 2,17 g |
– nenasycené | 4,55 g |
–– mononenasycené | 3,02 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 78,30 g |
– cukry | 5,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky játrového sýra | Paštika játrová | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
6 lžic 6 lžic strouhanky | Strouhanka pšeničná | 90 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
ledový salát | Salát ledový čerstvý | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá |