Nutriční hodnoty (Játrový sýr smažený v trojobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,30 g |
| Tuky | 9,31 g |
| – nasycené | 2,17 g |
| – nenasycené | 4,55 g |
| –– mononenasycené | 3,02 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 640 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 78,30 g |
| – cukry | 5,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky játrového sýra | Paštika játrová | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 6 lžic 6 lžic strouhanky | Strouhanka pšeničná | 90 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| ledový salát | Salát ledový čerstvý | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá |