Nutriční hodnoty (Pečené vepřové kotlety pod houbovo-sýrovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 006 kJ / 719 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,16 g |
| Tuky | 31,14 g |
| – nasycené | 18,83 g |
| – nenasycené | 11,49 g |
| –– mononenasycené | 10,06 g |
| –– polynenasycené | 1,44 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 32,40 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,04 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 37,60 g |
| – cukry | 25,40 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 2 2 veliké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 400 g 400 g čerstvých lesních hub | Hřib čerstvý | 400 g |
| grilovací houbové koření (může se dát jakékoliv které máme rádi) | Provensálské koření | |
| hrst hrst nakrájené pažitky | Pažitka čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |