Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 801 kJ /
3 299 kcal
Bílkoviny54,40 g
– z toho živočišné bílkoviny4,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,32 g
Tuky13,51 g
– nasycené4,09 g
– nenasycené6,94 g
–– mononenasycené1,41 g
–– polynenasycené5,53 g
––– omega 30,68 g
Vláknina38,80 g
Cholesterol 7 mg
Sodík 209 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy720,48 g
– cukry364,21 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
5 lžic 5 lžic cukru moučkového Cukr bílý 125 g
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
1 kg 1 kg strouhaných jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
10 lžic 10 lžic cukru krupice Cukr bílý 120 g
20 g 20 g másla (nebo 1 vejce či mléko) Máslo kravské 20 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.