Nutriční hodnoty (Křehký jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 801 kJ / 3 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,32 g |
Tuky | 13,51 g |
– nasycené | 4,09 g |
– nenasycené | 6,94 g |
–– mononenasycené | 1,41 g |
–– polynenasycené | 5,53 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 38,80 g |
Cholesterol | 7 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 720,48 g |
– cukry | 364,21 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
5 lžic 5 lžic cukru moučkového | Cukr bílý | 125 g |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
1 kg 1 kg strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
10 lžic 10 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
20 g 20 g másla (nebo 1 vejce či mléko) | Máslo kravské | 20 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |