Nutriční hodnoty (Hovězí z jednoho hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 478 kJ / 592 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 113,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g | 
| Tuky | 6,97 g | 
| – nasycené | 3,02 g | 
| – nenasycené | 3,22 g | 
| –– mononenasycené | 2,76 g | 
| –– polynenasycené | 0,46 g | 
| ––– omega 3 | 0,05 g | 
| Vláknina | 8,55 g | 
| Cholesterol | 235 mg | 
| Sodík | 361 mg | 
| Sůl | 0,80 g | 
| Sacharidy | 15,30 g | 
| – cukry | 10,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g hověziho masa | Hovězí kýta | 500 g | 
| 3 3 středne velke mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g | 
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 větši cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka na obaleni | Mouka pšeničná hladká | |
| tymian | Tymián sušený | 
 
	