Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na divoko v římském hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 902 kJ /
2 128 kcal
Bílkoviny236,81 g
– z toho živočišné bílkoviny228,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,64 g
Tuky99,77 g
– nasycené48,29 g
– nenasycené48,99 g
–– mononenasycené41,66 g
–– polynenasycené7,33 g
––– omega 30,28 g
Vláknina22,92 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,00 g
Sacharidy50,73 g
– cukry16,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g zadního hovězího Hovězí kýta 1000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
sůl Sůl mořská
1 1 kávová lžička koření na divočinu Provensálské koření
2 2 polévkové lžíce sádla Sádlo vepřové
rozmarýn Rozmarýn sušený
šalvěj Šalvěj čerstvá
tymián Tymián sušený
saturejka Saturejka sušená
3 kuličky 3 kuličky jalovce Jalovec sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
2 2 menší rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
100 g 100 g špeku (měla jsem valašský) Špek 100 g
1 dcl 1 dcl červeného vína Víno červené suché 100 ml
1/4 litru 1/4 litru vývaru na podlévání Vývar hovězí 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.