Nutriční hodnoty (Hovězí na divoko v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 902 kJ / 2 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 228,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,64 g |
Tuky | 99,77 g |
– nasycené | 48,29 g |
– nenasycené | 48,99 g |
–– mononenasycené | 41,66 g |
–– polynenasycené | 7,33 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 22,92 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 50,73 g |
– cukry | 16,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g zadního hovězího | Hovězí kýta | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 kávová lžička koření na divočinu | Provensálské koření | |
2 2 polévkové lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
saturejka | Saturejka sušená | |
3 kuličky 3 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
2 2 menší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
100 g 100 g špeku (měla jsem valašský) | Špek | 100 g |
1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1/4 litru 1/4 litru vývaru na podlévání | Vývar hovězí | 250 ml |