Nutriční hodnoty (Tymiánové kuřecí nudličky v pečené bramboře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 901 kJ / 3 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 333,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 331,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,19 g |
| Tuky | 175,49 g |
| – nasycené | 82,83 g |
| – nenasycené | 88,51 g |
| –– mononenasycené | 74,94 g |
| –– polynenasycené | 13,57 g |
| ––– omega 3 | 2,93 g |
| Vláknina | 5,01 g |
| Cholesterol | 952 mg |
| Sodík | 3,18 g |
| Sůl | 7,96 g |
| Sacharidy | 17,15 g |
| – cukry | 2,67 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 15 dkg 15 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce čerstvého tymiánu (nebo 1 lžička sušeného) | Tymián čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| celé brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| třtinový cukr | Cukr třtinový |