Nutriční hodnoty (Kotlety plněné Nivou na houbovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 582 kJ / 617 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
| Tuky | 45,40 g |
| – nasycené | 30,36 g |
| – nenasycené | 14,54 g |
| –– mononenasycené | 13,00 g |
| –– polynenasycené | 1,54 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 3,02 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 2,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vyšší kotlety s kostí (cca 2cm) | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 15 dkg 15 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 20 dkg 20 dkg čerstvých pevných hřibků | Hřib čerstvý | 200 g |
| 3 3 plné lžičky tatarky | Tatarská omáčka | |
| 3 lžičky 3 lžičky sterilovaných kapií | Paprika červená sterilovaná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 3 snítky 3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený |