Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špagety s tuňákem II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 203 kJ /
3 873 kcal
Bílkoviny54,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,65 g
Tuky265,32 g
– nasycené37,34 g
– nenasycené224,56 g
–– mononenasycené192,90 g
–– polynenasycené31,65 g
––– omega 30,41 g
Vláknina48,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,67 g
Sůl4,03 g
Sacharidy301,01 g
– cukry37,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 ml 100 ml panenského olivového oleje extra Olej olivový 100 ml
1 1 malá nakrájená cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 nakrájené stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
6 6 opláchnutých sardelových filetů Sardel
40 dkg 40 dkg nakrájených konzervovaných rajčat Rajče červené sterilované 400 g
17 dkg 17 dkg konzervovaného tuňáka v olivovém oleji (slitého a nakrájeného na kousky) Olej olivový 170 ml
sůl Sůl mořská
černý pepř Pepř černý
340 g 340 g špaget Špagety pšeničné 340 g
3 lžíce 3 lžíce nasekané čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.