Nutriční hodnoty (Špagety s tuňákem II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 203 kJ / 3 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,65 g |
Tuky | 265,32 g |
– nasycené | 37,34 g |
– nenasycené | 224,56 g |
–– mononenasycené | 192,90 g |
–– polynenasycené | 31,65 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 48,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 301,01 g |
– cukry | 37,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 ml 100 ml panenského olivového oleje extra | Olej olivový | 100 ml |
1 1 malá nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 nakrájené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
6 6 opláchnutých sardelových filetů | Sardel | |
40 dkg 40 dkg nakrájených konzervovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 400 g |
17 dkg 17 dkg konzervovaného tuňáka v olivovém oleji (slitého a nakrájeného na kousky) | Olej olivový | 170 ml |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř | Pepř černý | |
340 g 340 g špaget | Špagety pšeničné | 340 g |
3 lžíce 3 lžíce nasekané čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 45 g |