Nutriční hodnoty (Špagety s tuňákem II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 16 203 kJ / 3 873 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,65 g |
| Tuky | 265,32 g |
| – nasycené | 37,34 g |
| – nenasycené | 224,56 g |
| –– mononenasycené | 192,90 g |
| –– polynenasycené | 31,65 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 48,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 4,03 g |
| Sacharidy | 301,01 g |
| – cukry | 37,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 ml 100 ml panenského olivového oleje extra | Olej olivový | 100 ml |
| 1 1 malá nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 nakrájené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 6 6 opláchnutých sardelových filetů | Sardel | |
| 40 dkg 40 dkg nakrájených konzervovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 400 g |
| 17 dkg 17 dkg konzervovaného tuňáka v olivovém oleji (slitého a nakrájeného na kousky) | Olej olivový | 170 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| černý pepř | Pepř černý | |
| 340 g 340 g špaget | Špagety pšeničné | 340 g |
| 3 lžíce 3 lžíce nasekané čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 45 g |