Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládový nepečený dort

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

15. 10. 2009 11:28

Suroviny pro 10

10

Nutriční hodnoty

Energie11 188 kJ / 2 674 kcal
Bílkoviny19,75 g
Tuky223,00 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy136,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo má rád kakao, doporučuji, mňamka :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

stanislava

7. 5. 2014 22:44

já kakao nevařím jen nechám namočit v 200ml vody a dávám 150g cukru a jen 1 žloutek a 1 velké piškoty.Je to dobrota :-D:-*:yes:

Biba

24. 6. 2010 12:10

Jo hmota je trochu tekutější, ale díky těm piškotům se přebytečná \"voda\" vsákne a tak se udrží tvar (i na talířku). Dortík je trochu podobný (ne chuťově) dortíku se zakysanými smetanami (funguje na stejném principu vsakování :) ). Děckáá je to mňamka i na léto!

Jaaja

13. 3. 2010 11:04

Tento dortík děláváme. Mám malinko jiný poměr surovin. Je opravdu hodně čokoládový a chce to zdobit hodně šlehačkou, my ji k tomuto dortu sladíme. Formu vyložím buď potravinářskou natahovací fólií nebo alobalem, a to tak, aby mi přesahovala na přikrytí dortu. Když krájím, oddělám kraj dortové formy a krájím, potom přetáhnu fólii, zaklapnu bok formy, a dám do lednice. Já ho nevyklápím.

balenka

15. 10. 2009 14:41

Opravdu....ty piškoty vypadají nějak moc vcelku a alobal tam taky nevidím, no nevím?, aby se to nemuselo dlabat lžičkou? Ale chuťově asi dobrý.

Jiřička

15. 10. 2009 13:54

Hodně podobný dort znám, ale mám jiné gramáže (5 dkg kakaa, 3 dcl vody - svařit)
4 žloutky, 1 Heru, 15 dkg cukru krupice - utřít
Vychlazené kakao po troškách přidat do hmoty a pak vmíchat 2 bal. dětských piškotů. Dort. formu vymazat máslem a vysypat cukrem krupicí. Pak je postup stejný. Dort chutí připomíná pařížský. Chlazení je důležité, aby se dal vyndat.

Svetlana

15. 10. 2009 12:35

Vypadá to zajímavě...ale když si to představuju, tak máslová hmota smíchaná s kakaem je určitě hodně kakaová a více-méně tekutější...když do toho zamíchám piškoty, tak mám představu, že se rozsypou...jakto, že na obrázku jsou i nedotčené:-O piškoty???...to se nějak nejdřiv "vyloží" forma piškotama????

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nepečený čokoládový dort s piškoty nepečený dort nepečený pařížský dort nepečený belgický dort nepečený kakaovy dort s piškotama pařížský dort nepečený nepeceny kakaovy dort čokoládový dort belgický čokoládový dort kakaový nepečený dort belgický nepečený dort čokoládovy dort s piškoty nepečený kakaový dort s piškoty čokoladový dort z piškotů pařížský nepečený dort nepečený dort se šlehačkou nepečený dort s pařížskou šlehačkou nepečený dort z kakaa nepečený čokoládový dort z piškotů pařížský dort recept

Suroviny: voda, kakao, máslo, cukr, piškoty dětské, šlehačka

TopRecepty.cz

Čokoládový nepečený dort

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PZXw