Nutriční hodnoty (Kapr na česneku a feferonkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 90 kJ / 22 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 0,06 g |
| – nasycené | 0,03 g |
| – nenasycené | 0,03 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 porce 2 porce kapra | Kapr | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| lžička lžička másla | Máslo kravské | |
| feferon (nebo čili paprička podle toho, kolik kdo zvládne) | Paprika pálivá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |