Nutriční hodnoty (Kapr na česneku a feferonkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 90 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 0,06 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,03 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 porce 2 porce kapra | Kapr | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
lžička lžička másla | Máslo kravské | |
feferon (nebo čili paprička podle toho, kolik kdo zvládne) | Paprika pálivá | |
olivový olej | Olej olivový | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový |