Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr na česneku a feferonkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie90 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
– nasycené0,03 g
– nenasycené0,03 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 porce 2 porce kapra Kapr
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
lžička lžička másla Máslo kravské
feferon (nebo čili paprička podle toho, kolik kdo zvládne) Paprika pálivá
olivový olej Olej olivový
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.