Nutriční hodnoty (Vorařský guláš z Povltaví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 950 kJ / 1 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,51 g |
| Tuky | 82,31 g |
| – nasycené | 21,97 g |
| – nenasycené | 43,67 g |
| –– mononenasycené | 35,06 g |
| –– polynenasycené | 8,61 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 20,28 g |
| Cholesterol | 233 mg |
| Sodík | 359 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 64,90 g |
| – cukry | 10,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hovězího předního masa | Hovězí plec | 250 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 250 g 250 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 250 g |
| olej podle potřeby | Olej řepkový | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| černý pepř | Pepř černý | |
| 2-3 2-3 brambory podle velikosti | Brambor zimní | 125 g |
| 3 3 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| jarní cibulka na posypání guláše | Cibulka jarní čerstvá |