Nutriční hodnoty (Knedlík s vajíčkem a taveným sýrem (dobrota))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 231 kJ / 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 20,30 g |
| – nasycené | 5,55 g |
| – nenasycené | 9,11 g |
| –– mononenasycené | 7,32 g |
| –– polynenasycené | 1,79 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 652 mg |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 1,95 g |
| – cukry | 0,20 g |
| ––– laktóza | 0,19 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 plátků 5 plátků knedlíků | Knedlík pšeničný houskový | |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| 1 trojúhelníček 1 trojúhelníček taveného sýra | Sýr tavený | 12 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |