Nutriční hodnoty (Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 22 376 kJ / 5 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,55 g |
| Tuky | 518,62 g |
| – nasycené | 38,34 g |
| – nenasycené | 454,10 g |
| –– mononenasycené | 321,10 g |
| –– polynenasycené | 133,00 g |
| ––– omega 3 | 41,21 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 207 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 121,40 g |
| – cukry | 15,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| filety filety candáta | Candát filet | |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 0,2 l 0,2 l piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200.00000298023224 ml |
| 1 lžička 1 lžička perníkového koření | Perníkové koření | 5 g |
| 0,5 l 0,5 l oleje | Olej řepkový | 500 ml |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| citron | Citrón čerstvý |