Nutriční hodnoty (Kořeněná mrkev s kedlubny a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 448 kJ / 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,13 g |
Tuky | 7,10 g |
– nasycené | 1,76 g |
– nenasycené | 4,42 g |
–– mononenasycené | 2,61 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 22,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,83 g |
Sacharidy | 52,73 g |
– cukry | 35,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
10 g 10 g čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 10 g |
1 lžička 1 lžička harissy | Harissa | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
olej (na restování) | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |