Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kořeněná mrkev s kedlubny a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 448 kJ /
824 kcal
Bílkoviny126,63 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,13 g
Tuky7,10 g
– nasycené1,76 g
– nenasycené4,42 g
–– mononenasycené2,61 g
–– polynenasycené1,82 g
––– omega 30,95 g
Vláknina22,94 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,83 g
Sacharidy52,73 g
– cukry35,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
500 g 500 g kuřecího masa Kuře prso 500 g
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
10 g 10 g čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 10 g
1 lžička 1 lžička harissy Harissa 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru Cukr bílý 7.5 g
olej (na restování) Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.