Nutriční hodnoty (Růžičková kapusta s brambory - prívarok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 710 kJ / 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,42 g |
Tuky | 35,40 g |
– nasycené | 2,90 g |
– nenasycené | 30,79 g |
–– mononenasycené | 20,87 g |
–– polynenasycené | 9,92 g |
––– omega 3 | 2,76 g |
Vláknina | 26,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 104,20 g |
– cukry | 15,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sušený libeček | Libeček sušený | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
voda | Voda | |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |