Nutriční hodnoty (Marinované kuřecí kousky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 520 kJ / 1 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
Tuky | 106,54 g |
– nasycené | 8,45 g |
– nenasycené | 93,11 g |
–– mononenasycené | 65,61 g |
–– polynenasycené | 27,50 g |
––– omega 3 | 9,15 g |
Vláknina | 5,21 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 12,90 g |
– cukry | 0,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích řízků | Kuře prso | 500 g |
1 dcl 1 dcl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 dcl 1 dcl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 PL 1 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 KL 1 KL římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
1 KL 1 KL chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |