Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 857 kJ / 922 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,08 g |
| Tuky | 46,66 g |
| – nasycené | 5,54 g |
| – nenasycené | 36,32 g |
| –– mononenasycené | 26,39 g |
| –– polynenasycené | 9,93 g |
| ––– omega 3 | 2,75 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 251 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 18,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecí masa (může být i z vepřového plecka) | Vepřová kýta | 400 g |
| 3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 PL 1 PL octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| vývar (bujon) | Vývar hovězí | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 8 ks 8 ks cherry rajčátek | Rajčata cherry | 240 g |
| 1 lžičky 1 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 1 PL 1 PL nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |