Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 857 kJ /
922 kcal
Bílkoviny89,08 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,08 g
Tuky46,66 g
– nasycené5,54 g
– nenasycené36,32 g
–– mononenasycené26,39 g
–– polynenasycené9,93 g
––– omega 32,75 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy30,00 g
– cukry18,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecí masa (může být i z vepřového plecka) Vepřová kýta 400 g
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 PL 1 PL octa Ocet lihový 15 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
2 lžičky 2 lžičky červené mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
vývar (bujon) Vývar hovězí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
8 ks 8 ks cherry rajčátek Rajčata cherry 240 g
1 lžičky 1 lžičky Solamylu Bramborový škrob 5 g
1 PL 1 PL nasekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.