Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 857 kJ / 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,08 g |
Tuky | 46,66 g |
– nasycené | 5,54 g |
– nenasycené | 36,32 g |
–– mononenasycené | 26,39 g |
–– polynenasycené | 9,93 g |
––– omega 3 | 2,75 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 18,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecí masa (může být i z vepřového plecka) | Vepřová kýta | 400 g |
3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 PL 1 PL octa | Ocet lihový | 15 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
2 lžičky 2 lžičky červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
vývar (bujon) | Vývar hovězí | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
8 ks 8 ks cherry rajčátek | Rajčata cherry | 240 g |
1 lžičky 1 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1 PL 1 PL nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |