Nutriční hodnoty (Celer marinovaný)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 098 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,50 g |
Tuky | 4,50 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 3,15 g |
–– mononenasycené | 0,90 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 67,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 59,00 g |
– cukry | 19,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
1 l 1 l octa | Ocet lihový | 1000 ml |
1,2 l 1,2 l vody (6 sklenek) | Voda | 1200.0000476837158 ml |
2 2 kávová lžička cukru | Cukr bílý | |
3 ks 3 ks bobkového listu (vavřín) | Bobkový list sušený | |
5 ks 5 ks nové koření | Nové koření | |
2 2 kávová lžička soli | Sůl mořská |