Nutriční hodnoty (Celer marinovaný)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 098 kJ / 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,50 g |
| Tuky | 4,50 g |
| – nasycené | 1,20 g |
| – nenasycené | 3,15 g |
| –– mononenasycené | 0,90 g |
| –– polynenasycené | 2,25 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 67,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 59,00 g |
| – cukry | 19,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 1 l 1 l octa | Ocet lihový | 1000 ml |
| 1,2 l 1,2 l vody (6 sklenek) | Voda | 1200.0000476837158 ml |
| 2 2 kávová lžička cukru | Cukr bílý | |
| 3 ks 3 ks bobkového listu (vavřín) | Bobkový list sušený | |
| 5 ks 5 ks nové koření | Nové koření | |
| 2 2 kávová lžička soli | Sůl mořská |