Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celer marinovaný)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 098 kJ /
502 kcal
Bílkoviny22,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,50 g
Tuky4,50 g
– nasycené1,20 g
– nenasycené3,15 g
–– mononenasycené0,90 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,00 g
Vláknina67,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,00 g
Sacharidy59,00 g
– cukry19,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
1 l 1 l octa Ocet lihový 1000 ml
1,2 l 1,2 l vody (6 sklenek) Voda 1200.0000476837158 ml
2 2 kávová lžička cukru Cukr bílý
3 ks 3 ks bobkového listu (vavřín) Bobkový list sušený
5 ks 5 ks nové koření Nové koření
2 2 kávová lžička soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.