Nutriční hodnoty (Dietní kuřecí roládka s přílohou a zeleninovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 249 kJ / 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,94 g |
| Tuky | 4,08 g |
| – nasycené | 1,70 g |
| – nenasycené | 1,97 g |
| –– mononenasycené | 1,30 g |
| –– polynenasycené | 0,68 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 6,29 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 386 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 27,39 g |
| – cukry | 5,11 g |
| ––– laktóza | 0,78 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g kuřecích prsou | Kuře prso | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrubě mletý pepř nebo jiné oblíbené koření - měla jsem steakové od Kotányi | Pepř černý mletý | |
| 20 g 20 g šunky | Šunka vepřová vařená | 20 g |
| 20 g 20 g pórku | Pórek čerstvý | 20 g |
| 12 g 12 g 30% tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 12 g |
| alobal | ||
| 130 g 130 g brambor - čistá váha | Brambor zimní | 130 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 25 g 25 g brokolice | Brokolice čerstvá | 25 g |
| 20 g 20 g mrkve | Mrkev čerstvá | 20 g |
| 50 g 50 g pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 50 g |
| 1 1 ředkvička | Ředkvička čerstvá | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| špetka špetka cukru nebo sladidla | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| panenský olivový olej v rozprašovači a jen malinko zastříknout. | Olej olivový |