Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v pikantní omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 889 kJ / 213 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 4,90 g |
| – nasycené | 3,08 g |
| – nenasycené | 1,56 g |
| –– mononenasycené | 1,24 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 29,30 g |
| – cukry | 15,70 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
| 1 1 vrchovatá lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 1 hrst 1 hrst strouhaného celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky solené tresky | Treska filet | |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| česneková sůl | Sůl s česnekem |