Nutriční hodnoty (Apple pie - anglický jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 443 kJ / 1 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 63,11 g |
| – nasycené | 35,52 g |
| – nenasycené | 23,70 g |
| –– mononenasycené | 19,26 g |
| –– polynenasycené | 4,44 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 417 mg |
| Sodík | 139 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 258,09 g |
| – cukry | 87,39 g |
| ––– laktóza | 4,89 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 6 lžic 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| mleté ořechy | Vlašské ořechy mleté | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| tvaroh na strouhání (nemusí být) | Tvaroh tvrdý | |
| strouhanka (nemusí být) | Strouhanka pšeničná | |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| tuk na vymazání | Margarín |