Nutriční hodnoty (Apple pie - anglický jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 443 kJ / 1 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 63,11 g |
– nasycené | 35,52 g |
– nenasycené | 23,70 g |
–– mononenasycené | 19,26 g |
–– polynenasycené | 4,44 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 258,09 g |
– cukry | 87,39 g |
––– laktóza | 4,89 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
6 lžic 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
jablka | Jablko čerstvé | |
mleté ořechy | Vlašské ořechy mleté | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
tvaroh na strouhání (nemusí být) | Tvaroh tvrdý | |
strouhanka (nemusí být) | Strouhanka pšeničná | |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
tuk na vymazání | Margarín |