Nutriční hodnoty (Ondráš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 486 kJ / 1 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,15 g |
Tuky | 14,38 g |
– nasycené | 3,74 g |
– nenasycené | 6,89 g |
–– mononenasycené | 4,64 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 482 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 161,71 g |
– cukry | 12,41 g |
––– laktóza | 2,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka (na obalení masa) | Mouka pšeničná hladká | |
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
5 stroužků 5 stroužků česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 35 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
70 g 70 g hladké mouky (podle potřeby i více) | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
olej na smažení | Olej řepkový |