Nutriční hodnoty (Ondráš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 486 kJ / 1 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,15 g |
| Tuky | 14,38 g |
| – nasycené | 3,74 g |
| – nenasycené | 6,89 g |
| –– mononenasycené | 4,64 g |
| –– polynenasycené | 2,25 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 20,20 g |
| Cholesterol | 482 mg |
| Sodík | 381 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 161,71 g |
| – cukry | 12,41 g |
| ––– laktóza | 2,21 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka (na obalení masa) | Mouka pšeničná hladká | |
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 35 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 70 g 70 g hladké mouky (podle potřeby i více) | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |