Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ondráš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 486 kJ /
1 311 kcal
Bílkoviny125,56 g
– z toho živočišné bílkoviny103,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,15 g
Tuky14,38 g
– nasycené3,74 g
– nenasycené6,89 g
–– mononenasycené4,64 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,92 g
Vláknina20,20 g
Cholesterol 482 mg
Sodík 381 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy161,71 g
– cukry12,41 g
––– laktóza2,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích prsou Kuře prso 400 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
hladká mouka (na obalení masa) Mouka pšeničná hladká
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
5 stroužků 5 stroužků česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 35 g
majoránka Majoránka sušená
70 g 70 g hladké mouky (podle potřeby i více) Mouka pšeničná hladká 70 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.