Nutriční hodnoty (Tomatová česnečka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 8,01 g |
– nasycené | 2,02 g |
– nenasycené | 3,70 g |
–– mononenasycené | 2,83 g |
–– polynenasycené | 0,87 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 28,70 g |
– cukry | 5,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 celý CZ česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat v tomatu | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
špetička špetička kaenského pepře | Pepř černý | |
špetku špetku muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
trochu trochu bazalky | Bazalka čerstvá | |
špetka špetka chilli-kdo chce ostřejší dá více (nedala jsem sobě vůbec) | ||
kousek kousek nějaké uzeniny (dala jsem gothaj) | Párek vepřový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička šťávy z citronu | Šťáva z citrónu | 5 ml |
trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
masox (nemusí být) | Bujón hovězí | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
Můžeme použít krutony jak z chleba, tak osmažené rohlíky. | Krutony |