Nutriční hodnoty (Koláček s jablky a šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 20 188 kJ / 4 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,41 g |
Tuky | 200,90 g |
– nasycené | 26,87 g |
– nenasycené | 149,26 g |
–– mononenasycené | 106,68 g |
–– polynenasycené | 42,58 g |
––– omega 3 | 11,42 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,78 g |
Sacharidy | 646,12 g |
– cukry | 480,32 g |
––– laktóza | 8,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 lžic 12 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 144 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
15 lžic 15 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
12 lžic 12 lžic oleje | Olej řepkový | 132 ml |
12 lžič 12 lžič mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 180 ml |
2 2 prášky do pečiva | Kypřící prášek | 24 g |
1 šálek 1 šálek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
citronová šťáva z jednoho citrónu | Šťáva z citrónu | |
1/4 l 1/4 l vody | Voda | 250 ml |
1 1 vanilkový puding v prášku | Puding v prášku | 40 g |
5 5 středně velkých jablek - nastrouhat | Jablko čerstvé | 750 g |
2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
cukr | Cukr bílý |