Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláček s jablky a šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie20 188 kJ /
4 825 kcal
Bílkoviny95,97 g
– z toho živočišné bílkoviny75,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,41 g
Tuky200,90 g
– nasycené26,87 g
– nenasycené149,26 g
–– mononenasycené106,68 g
–– polynenasycené42,58 g
––– omega 311,42 g
Vláknina24,40 g
Cholesterol 2,08 g
Sodík 1,14 g
Sůl3,78 g
Sacharidy646,12 g
– cukry480,32 g
––– laktóza8,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 lžic 12 lžic cukru krupice Cukr bílý 144 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
15 lžic 15 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
12 lžic 12 lžic oleje Olej řepkový 132 ml
12 lžič 12 lžič mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 180 ml
2 2 prášky do pečiva Kypřící prášek 24 g
1 šálek 1 šálek cukru krupice Cukr bílý 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
citronová šťáva z jednoho citrónu Šťáva z citrónu
1/4 l 1/4 l vody Voda 250 ml
1 1 vanilkový puding v prášku Puding v prášku 40 g
5 5 středně velkých jablek - nastrouhat Jablko čerstvé 750 g
2 2 šlehačky Šlehačka 35%
ztužovač Ztužovač šlehačky
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.