Nutriční hodnoty (Vepřové maso na česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 770 kJ / 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,94 g |
| Tuky | 0,85 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 0,41 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,31 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 12,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,60 g |
| – cukry | 9,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty (nebo hovězí) | Vepřová kýta | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 kostka 1 kostka bujonu | Bujón hovězí | 10 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |