Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie770 kJ /
184 kcal
Bílkoviny5,94 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,94 g
Tuky0,85 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené0,41 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,31 g
––– omega 30,02 g
Vláknina12,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,60 g
– cukry9,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kýty (nebo hovězí) Vepřová kýta 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 kostka 1 kostka bujonu Bujón hovězí 10 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.