Nutriční hodnoty (Vepřové maso na česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,94 g |
Tuky | 0,85 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,41 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,60 g |
– cukry | 9,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty (nebo hovězí) | Vepřová kýta | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 kostka 1 kostka bujonu | Bujón hovězí | 10 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |