Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pizza s rukolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 538 kJ /
2 041 kcal
Bílkoviny63,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,80 g
Tuky31,32 g
– nasycené5,07 g
– nenasycené24,25 g
–– mononenasycené16,75 g
–– polynenasycené7,50 g
––– omega 30,52 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy366,72 g
– cukry25,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí nebo 2 lžičky sušeného Droždí pekařské lisované 42 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
rajčatová omáčka (sugo pomodoro) Protlak rajčatový
na oleji podusíte nakrájenou šalotku a rozmačkaný česnek, přidáte loupaná rajčata - klidně z plechovky, můžete kolečka kolečka oliv a hlavně bylinky: oregano, tymián, bazalku a povaříte zvolna do zhoustnutí) Dužina červeného rajčete čerstvá
prosciutto Pršut
cherry rajčátka Rajčata cherry
mozzarella Mozzarella kravská
rukola Rukola čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.