Nutriční hodnoty (Čertova podkova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 618 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,39 g |
| Tuky | 10,36 g |
| – nasycené | 1,38 g |
| – nenasycené | 8,93 g |
| –– mononenasycené | 7,60 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 4,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,53 g |
| Sůl | 2,58 g |
| Sacharidy | 10,97 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 podkova 1 podkova kapra | Kapr | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky chilli koření (i více podle chuti - můžeme taky nahradit papričkami) | Chilli paprička mletá | 10 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mořská sůl -podle chuti | Sůl mořská | 2.5 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |