Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čertova podkova)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie618 kJ /
148 kcal
Bílkoviny1,39 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,39 g
Tuky10,36 g
– nasycené1,38 g
– nenasycené8,93 g
–– mononenasycené7,60 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,06 g
Vláknina4,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,53 g
Sůl2,58 g
Sacharidy10,97 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 podkova 1 podkova kapra Kapr
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 2.5 g
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje Olej olivový 10 ml
2 lžičky 2 lžičky chilli koření (i více podle chuti - můžeme taky nahradit papričkami) Chilli paprička mletá 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mořská sůl -podle chuti Sůl mořská 2.5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.