Nutriční hodnoty (Čertova podkova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 618 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,39 g |
Tuky | 10,36 g |
– nasycené | 1,38 g |
– nenasycené | 8,93 g |
–– mononenasycené | 7,60 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 10,97 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 podkova 1 podkova kapra | Kapr | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g |
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
2 lžičky 2 lžičky chilli koření (i více podle chuti - můžeme taky nahradit papričkami) | Chilli paprička mletá | 10 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mořská sůl -podle chuti | Sůl mořská | 2.5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej na smažení | Olej řepkový |