Nutriční hodnoty (Hovězí plátky se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 855 kJ / 2 833 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 236,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 230,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 181,91 g |
| – nasycené | 88,04 g |
| – nenasycené | 90,44 g |
| –– mononenasycené | 77,53 g |
| –– polynenasycené | 12,91 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 12,67 g |
| Cholesterol | 610 mg |
| Sodík | 4,63 g |
| Sůl | 11,33 g |
| Sacharidy | 59,63 g |
| – cukry | 34,37 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 žlutá kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 20 dkg 20 dkg slaniny | Špek | 200 g |
| 1 dcl 1 dcl kečupu | Kečup sladký | 100 ml |
| 1 1 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hovězí vývar | Vývar hovězí |