Nutriční hodnoty (Dušená vepřová kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 863 kJ / 1 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 32,17 g |
| – nasycené | 7,76 g |
| – nenasycené | 16,26 g |
| –– mononenasycené | 13,63 g |
| –– polynenasycené | 2,63 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřová kýta (bez kosti) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 1 1 cibule (středně velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| uzený špek | Špek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |