Nutriční hodnoty (Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 092 kJ / 1 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 236,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 233,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,02 g |
| Tuky | 65,59 g |
| – nasycené | 29,83 g |
| – nenasycené | 27,14 g |
| –– mononenasycené | 23,23 g |
| –– polynenasycené | 3,90 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 517 mg |
| Sodík | 3,33 g |
| Sůl | 7,85 g |
| Sacharidy | 34,09 g |
| – cukry | 28,41 g |
| ––– laktóza | 1,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| 110 g 110 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 110 g |
| 2 pl 2 pl rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 30 g |
| 3 pl 3 pl sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 45 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř na okořenění masa | Pepř černý mletý | |
| nit na zajištění rolády | ||
| dvojitý plát plát alobalu na zabalení masa | ||
| 6 dl 6 dl horké vody | Voda | 600 ml |