Nutriční hodnoty (Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 092 kJ / 1 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 233,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,02 g |
Tuky | 65,59 g |
– nasycené | 29,83 g |
– nenasycené | 27,14 g |
–– mononenasycené | 23,23 g |
–– polynenasycené | 3,90 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 517 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 7,85 g |
Sacharidy | 34,09 g |
– cukry | 28,41 g |
––– laktóza | 1,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
110 g 110 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 110 g |
2 pl 2 pl rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 30 g |
3 pl 3 pl sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 45 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř na okořenění masa | Pepř černý mletý | |
nit na zajištění rolády | ||
dvojitý plát plát alobalu na zabalení masa | ||
6 dl 6 dl horké vody | Voda | 600 ml |