Nutriční hodnoty (Salát ,,Sloní žrádlo")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 874 kJ / 1 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,16 g |
Tuky | 146,06 g |
– nasycené | 32,46 g |
– nenasycené | 105,30 g |
–– mononenasycené | 36,99 g |
–– polynenasycené | 68,32 g |
––– omega 3 | 2,53 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 340 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 43,65 g |
– cukry | 26,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g gothaje (měkký salám) | Měkký salám | 300 g |
100 g 100 g kyselých okurek (dle chuti) | Okurka polní zavařená | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g tatarské omáčky (dle chuti) | Tatarská omáčka | 100 g |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky octa | Ocet lihový | 2.5 ml |
2 kostky 2 kostky cukru | Cukr bílý | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 30 g |
1 špetka 1 špetka chilli koření (dle chuti) | Chilli paprička mletá |