Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pastýřské kotlety

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 5. 2009 12:24

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Hrníčkové recepty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

7. 6. 2009 13:46

Ježíííš, segra moc děkuji!!!:-)):-D:-)) Konečně jste se tady mrkli? No, bodík asi nemám, nejste registrovaní, ale i tak děkuji:-)):-D snad vám to někdy v Kanadě taky uvařím!!:-):yes::yes: Díky Svaťo a moje sestřičko, móóc!:-))

Marcela a Svata Sitek

7. 6. 2009 01:42

Ahoj Jano, to se ti povedlo. Nemuseli jsme chytat prase. Meli jsme kotlety doma. Moc dobre. A predstav si, ze to pisu z Canady. Mas bodik nebo jak se to u vas rika.
Ciao.::yes:

Iljusa

31. 5. 2009 16:29

:-p:-p:yes:+bodík

spagetka

28. 5. 2009 23:53

:-p;-):-D:yes:

JanaDorazinova

28. 5. 2009 12:05

dzungila, moc díky!!:-)

dzungila

27. 5. 2009 22:31

Jani, bodík!:yes: Korbáčiky jsou moc dobrý za studena a takhle taky nebudou mít chybu!:-p A s tou slaninkou... Hmmm...:-p;-)

JanaDorazinova

27. 5. 2009 21:01

Jendo, určitě by to nebyl špatný nápad, bohužel, už nezbylo nic:-)):-D Jsem trdlo:-(

Patricie

27. 5. 2009 20:59

Kristova noho, Jano, já bych si to dala okamžitě. Posílám bod. :yes:

Jenda1

27. 5. 2009 20:58

Jani, dobrý nápad s korbačíky;-), chuťově to bude určitě zajímavé:-8. Možná by nebylo ke škodě nafotit řez kotletkou:-8. Samozřejmě posílám bodíka. A opět začínám druhou desítku.:-!:-)):yes::yes::yes:

Eliza

27. 5. 2009 19:59

Ovšem tohle musí být velikánská dobrota :-p. Párkrát jsem dělala závitky z kotlet s bryndzou a to je taky skvělé papání. Myslím, že bod můžu dát ihned a ráda...;-) A fotky jsou krásné...:-)

Jikotka

27. 5. 2009 19:28

Přidávám se ke chvále,zasloužíš bodíka :-p:yes::-D

JanaDorazinova

27. 5. 2009 18:24

Díky za bodíky. Ano, kotlety se dají plnit opravdu čímkoliv a je to mé oblíbené maso.:-8 Karolino, ne, nedělám je v pomalém hrnci, ten zatím nemám. Taky určitě by tady tato náplň mohla být a obalit do trojobalu, proč ne? Příště to udělám tak;-)

pipre

27. 5. 2009 17:49

Jani, bezva recept a s korbačemi:-p..Bodík:yes:

Ašina

27. 5. 2009 16:57

Já kotlety plním směsí nivy a žampionů (z plechovky). Obaluji jako klasický řízek. Příloha br. kaše. Je to fakt moc dobré. A.H.

Karolina

27. 5. 2009 16:37

delas je i v pomalem hrnci?recept vypada bohovsky,zkusim

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kotlety kotlety recepty pastýřský řízek kotleta recepty pastýřský závitek kotleta pastýřský vepřový řízek korbáčiky recept staročeské trdlo staroceske trdlo recept recept na korbačíky kotleta recept recept na staročeské trdlo ovčí sýr recepty ovčí kotleta recepty ovčí sýr hrníčková kuchařka online kotlety recept korbáčiky kotlety na houbách

Suroviny: kotleta, sýr ovčí, cibulka zelená, pažitka, slanina, cibule, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pastýřské kotlety

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nZXD