Pastýřské kotlety

Jana Remkova Kuchařka:

Vepřové maso 19 názorů

520

Suroviny

kotlety
podle počtu strávníků
ovčí sýr
zelená cibulka
pažitka
kousek slaniny
cibule
olej
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do kotlet ostrým nožem nařízneme kapsu.

  2. Mírně naklepeme přes sáček, osolíme, opepříme a naplníme ovčím sýrem,(použila jsem korbáče) s kostičkami slaniny a cibulovou natí, nebo pažitkou, sepneme a prudce restujeme na cibuli nakrájené na kolečka, restované dorůžova.

  3. Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.

Poznámka

Zdroj-Hrníčkové recepty.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 220 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pastýřské kotlety

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Ježíííš, segra moc děkuji!!!:-)):-D:-)) Konečně jste se tady mrkli? No, bodík asi nemám, nejste registrovaní, ale i tak děkuji:-)):-D snad vám to někdy v Kanadě taky uvařím!!:-):yes::yes: Díky Svaťo a moje sestřičko, móóc!:-))

    Odpovědět

  • Marcela a Svata Sitek Marcela a Svata Sitek(neregistrovaný)

    Ahoj Jano, to se ti povedlo. Nemuseli jsme chytat prase. Meli jsme kotlety doma. Moc dobre. A predstav si, ze to pisu z Canady. Mas bodik nebo jak se to u vas rika.
    Ciao.::yes:

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    :-p:-p:yes:+bodík

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    dzungila, moc díky!!:-)

    Odpovědět

  • dzungila dzungila

    Jani, bodík!:yes: Korbáčiky jsou moc dobrý za studena a takhle taky nebudou mít chybu!:-p A s tou slaninkou... Hmmm...:-p;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Jendo, určitě by to nebyl špatný nápad, bohužel, už nezbylo nic:-)):-D Jsem trdlo:-(

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    Kristova noho, Jano, já bych si to dala okamžitě. Posílám bod. :yes:

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jani, dobrý nápad s korbačíky;-), chuťově to bude určitě zajímavé:-8. Možná by nebylo ke škodě nafotit řez kotletkou:-8. Samozřejmě posílám bodíka. A opět začínám druhou desítku.:-!:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Ovšem tohle musí být velikánská dobrota :-p. Párkrát jsem dělala závitky z kotlet s bryndzou a to je taky skvělé papání. Myslím, že bod můžu dát ihned a ráda...;-) A fotky jsou krásné...:-)

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Přidávám se ke chvále,zasloužíš bodíka :-p:yes::-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Díky za bodíky. Ano, kotlety se dají plnit opravdu čímkoliv a je to mé oblíbené maso.:-8 Karolino, ne, nedělám je v pomalém hrnci, ten zatím nemám. Taky určitě by tady tato náplň mohla být a obalit do trojobalu, proč ne? Příště to udělám tak;-)

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Jani, bezva recept a s korbačemi:-p..Bodík:yes:

    Odpovědět

  • Ašina Ašina(neregistrovaná)

    Já kotlety plním směsí nivy a žampionů (z plechovky). Obaluji jako klasický řízek. Příloha br. kaše. Je to fakt moc dobré. A.H.

    Odpovědět

  • Karolina Karolina

    delas je i v pomalem hrnci?recept vypada bohovsky,zkusim

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo