

Pastýřské kotlety
Suroviny
- kotlety podle počtu strávníků
- ovčí sýr
- zelená cibulka
- pažitka
- kousek slaniny
- cibule
- olej
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Do kotlet ostrým nožem nařízneme kapsu.
Mírně naklepeme přes sáček, osolíme, opepříme a naplníme ovčím sýrem,(použila jsem korbáče) s kostičkami slaniny a cibulovou natí, nebo pažitkou, sepneme a prudce restujeme na cibuli nakrájené na kolečka, restované dorůžova.
Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: Hrníčkové recepty.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pastýřské kotlety
-
Ježíííš, segra moc děkuji!!!
Konečně jste se tady mrkli? No, bodík asi nemám, nejste registrovaní, ale i tak děkuji
snad vám to někdy v Kanadě taky uvařím!!
Díky Svaťo a moje sestřičko, móóc!
-
Ahoj Jano, to se ti povedlo. Nemuseli jsme chytat prase. Meli jsme kotlety doma. Moc dobre. A predstav si, ze to pisu z Canady. Mas bodik nebo jak se to u vas rika.
Ciao.: -
+bodík
-
-
dzungila, moc díky!!
-
Jani, bodík!
Korbáčiky jsou moc dobrý za studena a takhle taky nebudou mít chybu!
A s tou slaninkou... Hmmm...
-
Jendo, určitě by to nebyl špatný nápad, bohužel, už nezbylo nic
Jsem trdlo
-
Kristova noho, Jano, já bych si to dala okamžitě. Posílám bod.
-
Jani, dobrý nápad s korbačíky
, chuťově to bude určitě zajímavé
. Možná by nebylo ke škodě nafotit řez kotletkou
. Samozřejmě posílám bodíka. A opět začínám druhou desítku.
-
Ovšem tohle musí být velikánská dobrota
. Párkrát jsem dělala závitky z kotlet s bryndzou a to je taky skvělé papání. Myslím, že bod můžu dát ihned a ráda...
A fotky jsou krásné...
-
Přidávám se ke chvále,zasloužíš bodíka
-
Díky za bodíky. Ano, kotlety se dají plnit opravdu čímkoliv a je to mé oblíbené maso.
Karolino, ne, nedělám je v pomalém hrnci, ten zatím nemám. Taky určitě by tady tato náplň mohla být a obalit do trojobalu, proč ne? Příště to udělám tak
-
Jani, bezva recept a s korbačemi
..Bodík
-
Já kotlety plním směsí nivy a žampionů (z plechovky). Obaluji jako klasický řízek. Příloha br. kaše. Je to fakt moc dobré. A.H.
-
delas je i v pomalem hrnci?recept vypada bohovsky,zkusim