Nutriční hodnoty (Srnčí s kuřecími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 789 kJ / 2 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 174,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,21 g |
| Tuky | 152,80 g |
| – nasycené | 69,56 g |
| – nenasycené | 74,79 g |
| –– mononenasycené | 62,35 g |
| –– polynenasycené | 12,45 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 16,17 g |
| Cholesterol | 2,78 g |
| Sodík | 3,05 g |
| Sůl | 7,58 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
| – cukry | 8,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g srnčí kýty | Srnec kýta | 400 g |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 pl 1 pl koření na zvěřinu | Provensálské koření | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1-2 pl 1-2 pl brusinek | Brusinky zavařené | 22.5 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |