Nutriční hodnoty (Kuře na vybrané zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 635 kJ / 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,03 g |
| Tuky | 3,67 g |
| – nasycené | 0,96 g |
| – nenasycené | 2,47 g |
| –– mononenasycené | 0,65 g |
| –– polynenasycené | 1,81 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 55,39 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 956 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 40,10 g |
| – cukry | 19,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| jakékoliv kuřecí maso (byly horní stehna) | Kuře prso | |
| 4 lžíce 4 lžíce loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 1/4 1/4 brokolice | Brokolice čerstvá | 125 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| mletá paprika na posyp masa | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pár plátků plátků másla na kuře i na vytření pekáče | Máslo kravské |