Nutriční hodnoty (Kuře na vybrané zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 635 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,03 g |
Tuky | 3,67 g |
– nasycené | 0,96 g |
– nenasycené | 2,47 g |
–– mononenasycené | 0,65 g |
–– polynenasycené | 1,81 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 55,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 956 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 40,10 g |
– cukry | 19,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
jakékoliv kuřecí maso (byly horní stehna) | Kuře prso | |
4 lžíce 4 lžíce loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
1/4 1/4 brokolice | Brokolice čerstvá | 125 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
mletá paprika na posyp masa | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pár plátků plátků másla na kuře i na vytření pekáče | Máslo kravské |