Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valašská syrnica)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 853 kJ /
1 160 kcal
Bílkoviny79,78 g
– z toho živočišné bílkoviny72,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,13 g
Tuky60,36 g
– nasycené25,59 g
– nenasycené23,81 g
–– mononenasycené17,66 g
–– polynenasycené6,15 g
––– omega 30,70 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 561 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy71,22 g
– cukry15,10 g
––– laktóza11,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tučného měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1,25 l 1,25 l vývaru Vývar hovězí 1250 ml
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 4 brambory vařené ve slupce Brambor zimní 200 g
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.