Nutriční hodnoty (Valašská syrnica)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 853 kJ / 1 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,13 g |
| Tuky | 60,36 g |
| – nasycené | 25,59 g |
| – nenasycené | 23,81 g |
| –– mononenasycené | 17,66 g |
| –– polynenasycené | 6,15 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,12 g |
| Sacharidy | 71,22 g |
| – cukry | 15,10 g |
| ––– laktóza | 11,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tučného měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1,25 l 1,25 l vývaru | Vývar hovězí | 1250 ml |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| 3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 4 brambory vařené ve slupce | Brambor zimní | 200 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská |