Nutriční hodnoty (Valašská syrnica)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 853 kJ / 1 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,13 g |
Tuky | 60,36 g |
– nasycené | 25,59 g |
– nenasycené | 23,81 g |
–– mononenasycené | 17,66 g |
–– polynenasycené | 6,15 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 71,22 g |
– cukry | 15,10 g |
––– laktóza | 11,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tučného měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1,25 l 1,25 l vývaru | Vývar hovězí | 1250 ml |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 4 brambory vařené ve slupce | Brambor zimní | 200 g |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská |